Saturday, 13 September 2014

Ah Kaw dan Dr HamidahDr. Hamidah, mempunyai klinik sendiri di sebuah kawasan perumahan mewah. Dia dibantu oleh tiga orang pekerja wanita, seorang sebagai penyambut tamu dan dua orang bekerja di bahagian ubat. Kliniknya agak maju dan sentiasa dikunjungi pesakit dengan berbagai penyakit yang dideritai.Suatu malam kira-kira pukul sembilan Dr.Hamidah dikunjungi oleh seorang pesakit lelaki Cina umur akhir 30-an. Namanya Ah Kaw. Ah Kaw melangkah masuk ke bilik kerja Dr.Hamidah dengan langkah terkengkang-kengkang. Dr.Hamidah perhatikan saja Ah Kaw berjalan perlahan-perlahan dan mempersilakan Ah Kaw duduk di kerusi di hadapannya di bahagian sisi meja kerja Dr.Hamidah.

“Ada yang sakit?” Tanya Dr.Hamidah memulakan bicara.

“Ada doktor,” balas Ah Kaw perlahan sambil menahan sakit.

“Bahagian mana sakit:? Tanya Dr.Hamidah.

Ah Kaw tidak menjawab dan matanya hanya bertumpu kearah tetek Dr.Hamidah yang bersaiz 42D yang begitu menonjol di bawah tudung labuh yang dipakainya. Puting besar Dr.Hamidah juga menonjol sedikit kerana tudung & baju kurung yang dipakai Dr.Hamidah adalah jenis sutera yang melekat badan.

“Bahagian mana yang sakit?” Tanya Dr.Hamidah lagi. Dr.Hamidah sedar bahawa mata Ah Kaw sedang pandang kearah teteknya sebab itu Dr.Hamidah meninggikan suaranya semasa menanya Ah Kaw buat kali kedua. Ah Kaw terkejut lalu menjawab Dr.Hamidah dengan perasaan malu-malu.

“Eeerrrr… bahagian…errr… bahagian…..” ,

“Jadi sakit di mana?” Tanya Doktor lagi.

“Bahagian….. eeerr… bahagian… bawah saya doktor,” jawab Ah Kaw malu-malu sambil matanya merenung kearah batangnya.

“Di sini ke sakit?” Tanya Dr.Hamidah sambil menunjuk kearah batang Ah Kaw.

“Ya” jawab Ah Kaw dengan ringkas.

“Macam mana sakitnya?” soal Dr.Hamidah lebih lanjut.

“Satu jam tadi waktu saya memakai seluar, hujung penis saya tersangkut zip. Waktu saya lepaskanya hujung penis saya luka. Sakit doktor,” terang Ah Kaw. Walaupun Dr. Hamidah berstatus Hajah, bertudung labuh dan alim, tetapi sebagai seorang doktor, Dr.Hamidah bersikap professional menjalankan tugasnya dan tetap kene menanya soalan yang berkaitan kesakitan yang dihadapi pesakitnya serta memeriksa pesakitnya, walaupun sakitnya di bahagian kemaluan, sebagai seorang doktor itulah tanggungjawabnya keatas pesakit yang datang ke kliniknya.

“Baiklah, nanti saya periksa. Sila baring atas katil itu dan buka seluar kau supaya lebih selesa saya memeriksanya,” arah Dr.Hamidah. Ah Kaw dengan gembira melondehkan seluarnya tetapi dengan hati-hati agar koneknya tidak tersepit zip. Ah Kaw dah serik dengan pengalaman yang ditempuhinya. Dr.Hamidah nampak konek Ah Kaw masih lembut tergantung di celah pahanya. Sungguhpun begitu ukurannya agak besar dan panjang. Warnanya agak hitam kecoklatan macam belut. Bahagian kulupnya memang luka tapi tidak ada darah. Mungkin darahnya telah kering. Tanpa malu Dr.Hamidah menjalankan tugasnya lalu terpaksa memegang dan memeriksa konek Ah Kaw kerana setakat dari memandang sahaja Dr.Hamidah tidak dapat memastikan samaada lukanya serios ataupun tidak. Dr.Hamidah rasa geli di tapak tangan bila konek Ah Kaw dipegangnya walaupun Dr.Hamidah memakai sarung tangan getah. Satu batang warna hitam kenyal bergolek-golek di tapak tangan. Dr.Hamidah perhati pada luka di hujung kulup, tidak berapa besar lukanya dibahagian luar. Dr.Hamidah cuba menyelak kulup untuk melihat luka bahagian dalam. Dr.Hamidah mendapati hampir tiada kesan luka.

“Tak apa, sikit saja lukanya,” kata Dr.Hamidah meyakinkan Ah Kaw.

“Tapi sakit doktor,” jawab Ah Kaw.

“Sakit sekejap saja. Nanti saya sapu ubat,” kata Dr.Hamidah sambil mengambil sedikit kapas lalu celup dalam air bersih dan sapu pada kulit kulup yang luka.

“Kenapa tak potong saja kulup ni, taklah selalu tersepit zip,” Dr.Hamidah memberi pandangan.

“Saya takut doktor,” jawab Ah Kaw pantas.Mungkin kerana geli bila disapu kapas, tiba-tiba konek Ah Kaw perlahan-perlahan membesar di tapak tangan Dr.Hamidah. Mula-mula Dr.Hamidah terkejut juga melihat batang Ah Kaw bergerak membesar dan memanjang. Tapi sebagai seorang doktor yang professional,Dr.Hamidah tidak boleh menunjukkan perasaannya. Sambil Dr.Hamidah gosok kapas Dr.Hamidah perhati saja konek Ah Kaw. Dr.Hamidah lihat batangnya lebih besar dan panjang dari tadi. Kepala konek yang merah licin perlahan-lahan mula muncul dari dalam muncung kulup. Makin lama konek Ah Kaw makin keras dan tegang. Seluruh kepala konek muncul keluar habis dari penutupnya. Merah licin berkilat seperti topi keledar.

“Kenapa konekkau keras?” Tanya Dr.Hamidah pada Ah Kaw.

“Saya tak tahan, geli. Kapas doktor menggelitik penis saya,” jawab Ah Kaw selamba.

“Dan lagi wajah doktor sungguh cantik. Kulit doktor halus, mulus dan licin, badan doktor sungguh harum,” Dan yang paling mengancam ialah tetek doktor yang sangat besar. Walaupun doctor pakai tudung labuh, tutup semua bahagian dada doktor, tetapi saiz tetek doktor juga dapat dilihat, cantik,tegang dan sangat besar.” terang Ah Kaw tanpa disuruh.Dr.Hamidah rasa seperti darah mengalir deras di mukanya. Muka Dr.Hamidah merah padam mendapat pujian Ah Kaw. Dr.Hamidah tersipu dan akhirnya baru Dr.Hamidah sedar bahawa walaupun dia bertudung labuh, tetapi kerana saiz teteknya yang sangat besar ini memang dapat dilihat dengan jelas, tambahan pula Dr.Hamidah memakai baju kurung dan tudung labuh silk yang lekat badan. Bra Dr.Hamidah pula jenis yang nipis transparent, breast uplift dan dalam bilik aircond yang sejuk puting susu Dr.Hamidah menegang jadi tentu menonjol sedikit disebalik pakaiannya. Dan tentu saja Dr.Hamidah menyembur perfum sebelum meninggalkan rumahnya.

“Apa yang perlu saya buat doktor, saya tak boleh pakai seluar sekarang?” soal Ah Kaw pada Dr.Hamidah memancing.Dr.Hamidah lihat konek Ah Kaw terpacak keras. Konek besar panjang berdenyut-denyut dengan kepala licin berkilat. Kira panjangnya lebih 6 inci. Tiba-tiba cipap Dr.Hamidah mengemut. Konek keras terpampang di hadapannya membuat perasaan Dr.Hamidah tidak keruan. Sungguhpun begitu Dr.Hamidah tidak boleh memperlihatkannya. Sebagai doktor dan gadis bertudung labuh yang alim Dr.Hamidah perlu menjaga imej.

“Kau lancapkan saja konek kau supaya dia lembek,” arah Dr.Hamidah dengan suara perlahan untuk tidak menunjukkan perasaannya yang tidak tenang.

“Saya boleh lancap tapi doktor kena bogel depan saya,” jawab Ah Kaw bersahaja.Dr.Hamidah terkejut dengan permintaan Ah Kaw.
“Apa kau kata?! berani kau mintak saya bogel depan kamu. Saya ni doktor kamu bukan isteri atau makwe kamu, cepat lancapkan sendiri” marah Dr.Hamidah.

“Sorry doktor, mungkin doktor terlalu mengancam jadi saya terlanjur kata “ Ah Kaw minta maaf. Ah Kaw mula memegang koneknya melancap. Selepas 5 minit Ah Kaw masih belum pancut dan koneknya semakin keras dan tegang. Dalam masa 5 minit itu mata Dr.Hamidah tidak berkelip memerhati seorang laki melancapkan konek panjangnya betul-betul didepannya. Perasaan Dr.Hamidah semakin tidak menentu, dan Dr.Hamidah dapat rasa bahawa cipapnya mula basah. Dr.Hamidah mula resah, kerana nafsunya semakin membara dalam dirinya.

“Kenapa lama sangat belum pancut?” Tanya Dr.Hamidah.

“Melancap seorang, saya memang lama nak pancut doktor” jawab Ah Kaw.

“Kalau nak cepat doktor kene tolong saya, tolong bogel depan saya, supaya saya lagi stim” jawab Ah Kaw selamba. Jika Dr.Hamidah tak menurut mungkin lama Ah Kaw berada dalam biliknya. Ini bilik rawatan bukan bilik tidur. Hati Dr.Hamidah tak menentu. Dr.Hamidah perlu membuat keputusan segera. Akhirnya Dr.Hamidah mengunci pintu. Dr.Hamidah terpaksa mengikut kehendak Ah Kaw lalu membuka baju kurung dan skirt yang dipakainya.

“Sekarang kamu cepat lancap, dan lembikkan batang kamu”. Tegas Dr.Hamidah.Hanya tudung labuh, coli dan seluar dalam yang masih tinggal. Hampir separuh daging tetek giant Dr.Hamidah kelihatan seperti hendak terkeluar dari colinya yang ketat dan walaupun memakai coli namun puting susu Dr.Hamidah yang besar tetap kelihatan disebalik coli transparentnya. Mata Ah Kaw terbeliak tengok tetek Dr.Hamidah yang begitu mengliurkan. Dr.Hamidah cepat-cepat menutupi dadanya dengan tudung labuhnya apabila mengetahui mata Ah Kaw tajam memandang teteknya. Dr.Hamidah duduk sementara Ah Kaw berdiri di hadapan Dr.Hamidah. Ah Kaw segera menggenggam batang kerasnya dan mula menggosok maju mundur. Mula-mula pelan kemudian makin laju. Lama juga dilancapkan koneknya. Kulit koneknya bergerak lancar dibatang keras. Digerakkan tangannya ke hujung dan ke pangkal. Kepala konek Dr.Hamidah lihat sekejap terbuka dan sekejap tertutup. Sekejap ada sekejap tiada. Lima minit lagi berlalu tiada tanda-tanda Ah Kaw akan pancut.

“Doktor bukalah coli dan seluar dalam doktor, baru cepat pancut,” mohon Ah Kaw. Dr.Hamidah tidak mempedulikan permintaan Ah Kaw dan hanya berdiam diri. Kerana Dr.Hamidah tidak memenuhi permintaan, Ah Kaw berdiri lebih dekat lagi sebelah Dr.Hamidah dan kini batang Ah Kaw betul-betul di hadapan muka Dr.Hamidah. Perasaan Dr.Hamidah semakin membara dan cipapnya semakin basah dengan air mazinya yang banyak keluar. Dr.Hamidah semakin tidak dapat mengawal diri kerana dihadapannya seorang laki sedang melancap batangnya yang panjang tegang menantinya untuk bertindak. Ah Kaw tahu bahawa Dr.Hamidah telah stim kerana pernafasaan Dr.Hamidah semakin tidak menentu. Jadi sekali lagi Ah Kaw memancing Dr.Hamidah membuka coli dan seluar dalamnya.
Kali ini tanpa berfikir panjang sekali lagi Dr.Hamidah terpaksa menurut untuk mempercepatkan Ah Kaw pancut. Dr.Hamidah terpaksa menolong Ah Kaw pancut secepat mungkin sebab Dr.Hamidah semakin tidak dapat mengawal diri akibat nafsu seksnya yang kian membara pada tahap maksimum dan Dr.Hamidah risau kalau Ah Kaw berada lama lagi dalam biliknya, kemungkinan besar Dr.Hamidah akan berlaku sumbang dengan Ah Kaw hari ini. Perlahan-lahan coli dan seluar dalam nipis warna krim Dr.Hamidah tanggal dan kini hanya tinggal tudung labuhnya sahaja yang dapat menolong menutupi tetek besarnya. Mata Ah Kaw terbeliak melihat tetek Dr.Hamidah 42D yang besar dan pejal dan cipap Dr.Hamidah yang dicukur bersih. Ini adalah pertama kali Ah Kaw melihat seorang perempuan melayu dan mempunyai teteknya begitu besar bogel depannya. Bibir cipap Dr.Hamidah basah oleh cairan licin yang keluar dari dalam rongga cipap. Bibir dalam yang sedikit terbuka warna merah muda menarik perhatian Ah Kaw. Ini merupakan hari bertuah Ah Kaw.Gerakan tangan Ah Kaw makin laju. Dicapainya seluar dalam Dr.Hamidah dari atas meja sambil dibawa ke hidungnya. Seluar dalam Dr.Hamidah yang lembab basah berair mazi diciumnya. Gerakan tangan yang satu lagi digerakkan makin laju. Dr.Hamidah lihat konek Ah Kaw makin keras.

“Doktor buka sedikit paha doktor,” perintah Ah Kaw.Dr.Hamidah terkejut seketika tetapi dengan patuh Dr.Hamidah menurut. Dr.Hamidah menaikkan kedua kakinya ke tempat duduk kerusi. Dr.Hamidah buka pahanya agak luas. Muara cipap Dr.Hamidah ternganga merah lembab. Ah Kaw makin laju melancapkan koneknya. Tiba-tiba Ah Kaw membongkok di depan Dr.Hamidah. Cipap Dr.Hamidah yang mekar dicium dan dijilat. Dr.Hamidah teramat geli bila lidah Ah Kaw berada di hujung kelentitnya yang licin. Dr.Hamidah tidak dapat menahannya kerana dirinya semakin khayal dalam gelora nafsunya sendiri. Lama juga Ah Kaw membelai cipap Dr.Hamidah dengan lidahnya. Ah Kaw pandai bermain cipap Dr.Hamidah dengan lidahnya, sehingga Dr.Hamidah lupa diri, lalu menikmatinya. Basah lencun permukaan cipap Dr.Hamidah dengan air liur Ah Kaw bercampur air nikmat yang meleleh keluar dari dalam cipap Dr.Hamidah.Tiba-tiba Ah Kaw berdiri. Lancapannya makin laju. Batang konek warna hitam makin keras. Kepala konek mengembang bulat licin.

“Doktor lambat lagi nak pancut, doktor tolong…..” kata Ah Kaw.

“Kan..aann.. saya dah bogel habis depan you.. dan tadi you telah hisap cipap saya…, nak tolong macam mana lagi ? “ Tanya Dr.Hamidah dengan suara yang lemah kerana dirinya semakin berkhayal.

“Errmm…. Doctor tolong hisapkan” minta Ah Kaw. Ah Kaw menghalakan koneknya tepat di bibir Dr.Hamidah, menunggu Dr.Hamidah menghisapnya. Ah Kaw berani bertindak begitu kerana Ah Kaw tahu bahawa Dr.Hamidah dah stim habis dan kini memang teringin sangat nak merasa batangnya. Tanpa banyak bercakap dan dengan rela Dr.Hamidah membuka sarung tangan getah yang dipakainya tadi dan memegang konek Ah Kaw lalu menjilat disekitar batangnya sebelum masukkan kedalam mulutnya dan mengulum konek Ah Kaw yang panjang dengan rakus sekali. Ah Kaw senyum melihat Dr.Hamidah mengalah lalu menghisap batangnya. Ini peluang Dr.Hamidah melepaskan geramnya kerana Dr.Hamidah sudah tidak tahan perhatikan batang Ah Kaw yang keras ini. Dr.Hamidah menghisap konek Ah Kaw seperti budak-budak hisap lollipop. Ah Kaw pula tidak melepaskan peluang keemasaan ini meramas tetek Dr.Hamidah yang besar dengan kedua tangannya yang kasar. Sesekali Ah Kaw mencubit puting susu Dr.Hamidah. Dr.Hamidah yang sibuk menghisap batang Ah Kaw melayan nafsu seksnya sendiri, membiarkan Ah Kaw bebas meramas teteknya dan mencubit puting susunya sesuka hati. Imej dan perlakuan Dr.Hamidah tidak lagi seperti sebagai seorang doktor atau sorang hajah yang alim bertudung labuh. Dr.Hamidah pula tidak melayan Ah Kaw sebagai pesakitnya. Dr.Hamidah semakin ghairah dan liar menghisap batang Ah Kaw, sampai Ah Kaw kene pegang muka Dr.Hamidah untuk memperlahankan hisapannya. Dr.Hamidah yang bertudung labuh sedang menghisap batang Ah Kaw kelihatan begitu seksi sekali. Ah Kaw semakin stim apabila memerhati Dr.Hamidah yang bertudung labuh menghisap batangnya, lalu melajukan tusukkan batangnya kedalam mulut Dr.Hamidah. Rasanya Ah Kaw sudah tidak tahan dan akan pancut bila-bila masa sahaja. Badan Ah Kaw mengejang, bergetar dan kaku. Akhirnya blusss.. satu pancutan kuat keluar di hujung konek. Pancutan laju hangat menerpa ke dalam mulut Dr.Hamidah. Diikuti oleh beberapa das lagi pancutan ke tetek Dr.Hamidah. Dada dan tetek Dr.Hamidah basah lencun dengan cairan pekat putih.
Ah Kaw terduduk di lantai. Lututnya lemah. Hujung koneknya basah dan kelihatan secara perlahan konek yang tadinya keras panjang mula lembek, mengecil dan memendek. Konek Ah Kaw terkulai layu tergantung di celah pahanya. Kepala konek menghilang ke dalam penutupnya.
Dr.Hamidah raba teteknya. Cairan pekat putih yang melekat di jari Dr.Hamidah cium dan jilat. Baunya seperti bau telur putih dan rasanya lemak berkrim. Dr.Hamidah ambil kertas tisu dan bersihkan cairan benih Ah Kaw yang menempel di dadanya.Keadaan bilik sunyi, Dr.Hamidah dan Ah Kaw berdiam diri untuk berehat seketika, dan hanya saling memerhati kemaluaan masing-masing. Selepas itu Ah Kaw memakai semula pakaiannya. Ah Kaw nampak keberatan meninggalkan bilik rawatan Dr.Hamidah, jadi Dr.Hamidah menanya kepadanya

 “Ah Kaw ada apa lagi ?” Ah Kaw diam seketika dan lepas itu meminta keizinan Dr.Hamidah untuk memegang dan meramas tetek besarnya sekali lagi. Kerana Dr.Hamidah belum puas lagi jadi tanpa fikir panjang Dr.Hamidah mengizinkan permintaan Ah Kaw kerana seluruh badan Dr.Hamidah telah Ah Kaw menikmati dan tidak ada apa lagi yang nak disorok dari Ah Kaw kecuali rambutnya sahaja yang masih dilindungi dari pandangan Ah Kaw oleh tudung labuhnya. Ah Kaw mula meramas dan menguli kedua tetek besar Dr.Hamidah dengan kasar. Selepas seminit meramas tetek Dr.Hamidah, dengan pantas dan tanpa meminta keizinan Dr.Hamidah, Ah Kaw menundukkan mukanya lalu membenamkan mulutnya ke tetek Dr.Hamidah dan menghisapnya. Dr.Hamidah yang sememangnya stim dari tadi lagi tidak membantah lalu memeluk Ah Kaw lebih rapat lagi supaya senang Ah Kaw menghisap teteknya. Ah Kaw seperti bayi kelaparan susu. Selepas beberapa minit meramas dan menghisap tetek Dr.Hamidah, Ah Kaw terus membuka pakaiannya sendiri. Dr.Hamidah yang sememangnya bogel dari tadi dengan hanya mengenakan tudung labuhnya memerhati sahaja Ah Kaw bogel depannya sekali lagi, tetapi kali ini Ah Kaw lebih ganas dari tadi. Saat Ah Kaw melakukannya, mata Dr.Hamidah tak lepas dari memandang senjatanya. Fikiran dan mata Dr.Hamidah hanya bertumpu kepada batang Ah Kaw. Dr.Hamidah tidak dapat mengawal diri.
Dengan tidak membuang masa Dr.Hmaidah mengarahkan Ah Kaw duduk di pinggir katil. Kali ini dengan sengaja Dr.Hamidah meraih senjata Ah Kaw lalu dikocok-kocoknya dengan pelan tapi pasti. Sementara tangan Ah Kaw dibenarkan meraba apa saja yang ada di tubuh Dr.Hamidah. Setelah kocokannya seketika Dr.Hamidah pun menunduk dan mengarahkan zakar Ah Kaw ke dalam mulut dan menelankan seberapa banyak yang mungkin kedalam mulutnya. Dengan cermat Dr.Hamidah menjilat, menghisap dan mengulum zakar ajaib Ah Kaw. Zakar 7 inci panjang terpacak gagah. Wah... hampir saja Ah Kaw terpancut. Tapi Ah Kaw berusaha untuk menahannya sebab ingin mengetahui rasanya bila Dr.Hamidah terus membelai-belai zakarnya.Dr.Hamidah terus mengulum batang Ah Kaw dengan begitu rakus seperti wanita kehausan batang lelaki. Selepas puas Dr.Hamidah mengulum, Dr.Hamidah menyuruh Ah Kaw untuk mengubah posisi. Kini Dr.Hamidah menyuruh Ah Kaw untuk menghisap klitorisnya, sedangkan Dr.Hamidah dengan penuh semangat terus menghisap dan menjilat-jilat zakarnya. Kerana tidak tahan menghadapi kuluman dan hisapan mulut Dr.Hamidah, Ah Kaw terpaksa melepaskan air maninya buat kali kedua dan Dr.Hamidah dapat rasa sesuatu yang seperti akan meledak kedalam mulutnya. Dan benar.. "Crot.. crot.. crot.. crot.." Dengan derasnya air mani Ah Kaw tertumpah di dalam mulut Dr.Hamidah.Kali ini dengan sengaja, Dr.Hamidah tidak mau melepaskan zakar Ah Kaw dari mulutnya dan telan semua air mani Ah Kaw kedalam mulutnya. Dr.Hamidah jilat dan telan semua air mani dari batang Ah Kaw. Walaupun dah pancut Ah Kaw masih belum puas kerana belum lagi memantatkan Dr.Hamidah. Selepas itu Ah Kaw dengan ganas serbu tubuh Dr.Hamidah yang sudah berbaring menantang di atas katil. Pertama Ah Kaw cium kening Dr.Hamidah, lalu turun ke bibir, di situ Ah Kaw bagi French kiss dan Dr.Hamidah balas ciuman Ah Kaw. Kemudian ke pipi, leher hingga tetek Dr.Hamidah yang amat besar dan kenyal itu. Di sana sekali lagi Ah Kaw jilat dan uli puting Dr.Hamidah yang merah kecoklatan. Dr.Hamidah pun pejam celik. Kepala Dr.Hamidah bergerak ke kanan dan ke kiri. Kemudian kepala Ah Kaw bergerak menuju pangkal paha Dr.Hamidah yang gebu. Di sana kembali Ah Kaw jilati bibir vagina merah jambu dan klitorisnya. Vagina putih gebu bersih tanpa bulu menjadi sasaran lidah Ah Kaw. Klitoris sebesar kacang warna pink Ah Kaw jilat mesra. Ah Kaw julurkan lidahnya ke dalam vagina Dr.Hamidah sambil tangan kanan Ah Kaw terus meramas-ramas tetek giant Dr.Hamidah.Setelah beberapa minit, ternyata zakar Ah Kaw sudah berdiri tegang dan mengeras semula. Tanpa menunggu diperintah lagi, Ah Kaw arahkan zakarnya ke liang kewanitaan Dr.Hamidah. Dengan sekali tekan, masuklah zakar Ah Kaw dengan mudah kedalam lubang nikmat Dr.Hamidah. Tanpa susah payah Ah Kaw terus memacu dan menggerakkan zakarnya agar benar-benar memuaskan dirinya. Saat itu Dr.Hamidah lupa segalanya, seorang doktor, hajah yang alim, menikmati tusukkan batang Ah Kaw. Dr.Hamidah menjerit kecik ditepi telinga Ah Kaw.

“Ahhh…aahh… aahh… kuat lagi…. dalam lagi… ioohh.. sedapnya… batang you” “Ohhh Ah Kaw… jolok dalam lagi… sedap… aarrgghh… aahhh… !! “ Pastinya kesempatan ini tidak boleh dilepaskan. Sementara itu Dr.Hamidah terus saja menggoyang-goyangkan pantatnya dengan lembut. Dr.Hamidah cuba untuk mengimbangi serangan Ah Kaw yang bertubi-tubi.Sekitar lima belas minit berlalu. Dan tiba-tiba saja perasaan Ah Kaw seperti melayang. Ah Kaw Dan Dr.Hamidah merasakan kenikmatan luar biasa.

"Aku ingin keluar, Dok... sebaiknya di dalam atau..." Tanya Ah Kaw di tengah-tengah kenikmatan yang dirasakan.

"Di dalam saja Ah Kaw ... biar nikmat..." jawab Dr.Hamidah seadanya. Rupa Dr.Hamidah pun akan mengalami orgasme. Dan benar, beberapa saat kemudian Dr.Hamidah orgasme. Kemaluan Ah Kaw seperti disembur cairan hangat dalam liang vagina Dr.Hamidah, banyak sungguh. Sementara itu sperma Ah Kaw pun dengan derasnya mengalir ke dalam liang vagina Dr.Hamidah. Dr.Hamidah pun akhirnya jatuh tertidur di atas tubuh Ah Kaw.
Selepas itu, Dr.Hamidah dan Ah Kaw berpakaian semula. Dr.Hamidah mengucapkan terima kasih pada Ah Kaw kerana telah memuaskan nafsu seksnya yang lama terbenam di dalam dirinya setelah bercerai satu tahun yang lalu. Ah Kaw senyum meninggalkan bilik rawatan Dr.Hamidah.
Dr.Hamidah mengenakan semula pakaiannya tanpa seluar dalam dan coli. Seluar dalam dan coli Dr.Hamidah telah diambil oleh Ah Kaw sebagai tanda kenangan.


kondo mewah


Kondo mewah di tepi bukit itu sungguh tenang. Pokok-pokok menghijau sungguh mendamaikan. Bila pagi hari terlihat kabus beralun lembut bagaikan hamparan sutera putih. Bayu yang berhembus sepoi-sepoi bahasa membelai kulit terasa amat nyaman.

Di situlah aku tinggal seorang diri. Kondo empat bilik tersebut memberi kepuasan kepada diriku. Aku kerap bersantai di balkoni sambil melihat pemandangan indah di hadapanku. Suamiku yang baru enam bulan aku kahwini berada di Kuwait kerana tugasnya sebagai seorang diplomat.

Kondo mewah empat tingkat tersebut mengandungi enam belas unit. Ada pengawal di pintu pagar yang sentiasa bertugas di pondok jaga. Ada beberapa orang pengawal yang bertugas dan aku kenal semua mereka. Pengawal-pengawal tersebut dibekalkan oleh sebuah syarikat kawalan keselamatan. Kerana adanya pengawal-pengawal itulah maka aku rasa tempat itu selamat sebagai tempat kediaman.

Sebagai seorang jururawat terlatih di sebuah hospital swasta, kerjaku tak menentu. Maksudku kerjaku tak seperti kerja pejabat yang bermula jam lapan pagi dan berakhir jam lima petang. Kerjaku mengikut shift. Kadang-kadang kerjaku pada shift pagi, kadang-kadang shift petang dan ada kalanya pula shift malam.

Minggu ini aku mendapat giliran kerja shift petang. Ini bermakna kerjaku akan bermula pada jam 3.00 petang dan akan berakhir pada jam 11.00 malam. Seperti lazimnya aku akan bangun jam 7.00 pagi dan melakukan aktiviti-aktiviti yang sewajarnya. Biasanya selepas mandi aku akan bersarapan dan bersantai sambil membaca majalah atau akhbar. Jika rajin aku akan memasak tapi biasanya aku lebih suka makan di kantin hospital.

Ketika aku sedang bersarapan dan menikmati kopi panas kegemaranku aku terdengar bunyi bell dan juga ketukan di pintu. Dengan perasaan malas aku bangkit dan bergerak ke pintu. Aku mengintip melalui kanta mata ikan di pintu. Terlihat pak jaga keturunan gurkha dan seorang pemuda india sedang menjinjing tong gas. Baru aku teringat yang aku ada memesan gas memasak petang kelmarin sebelum aku berangkat ke hospital tempat tugasku.

Aku membuka pintu. Lelaki gurkha dan lelaki india itu masuk ke kediamanku. Aku kehairanan kenapa lelaki gurkha itu ikut masuk ke rumahku. Sementara lelaki india itu tanpa di suruh langsung menuju ke dapur bersama tong gas. Aku lihat dia menanggalkan kepala tong gas dari tong kosong dan memasang semula ke tong yang berisi gas. Selepas itu dia memikul tong kosong dan dibawa ke muka pintu.

“Kak hauslah, boleh minta segelas air,” lelaki india itu bersuara.
Dengan malas aku bangun dan bergerak ke dapur. Aku mengambil sebiji gelas dan menuangkan air botol yang aku ambil dari peti ais. Aku kemudiannya menyerahkan kepada pemuda india tersebut. Sekali teguk saja seluruh isi gelas tersebut meluncur laju mengisi perutnya. Mungkin pemuda ini kehausan, fikirku.

Sambil melihat pemuda india tersebut minum aku mengambil cawan kopiku dan menghirup perlahan. Beberapa kali aku hirup separuh cawan habis. Tiba-tiba saja ada perasaan aneh yang terjadi pada diriku. Badanku terasa hangat dan tapak tanganku mula berpeluh. Badanku terasa menggigil dan nafsuku tiba-tiba memuncak. Kucuba sembunyi perasaanku tapi kulihat pemuda india di depanku sentiasa saja mengerling ke arahku. Pak jaga keturunan gurkha itu sedang berada di balkoni sambil meninjau keadaan sekeliling.

Ghairahku tak terkawal. Kemaluanku mengemut dengan laju. Terasa rongga cipapku seperti digaru-garu. Cipapku bergetar seperti ingin menyedut sesuatu. Aku merapatkan kedua pahaku sambil menahan nafas. Aku menjadi gelisah. Pemuda india tersenyum melihat gelagatku. Aku pernah lihat gejala seperti ini waktu di hospital dan juga kawanku sendiri. Waktu itu kawanku baru saja mengambil pil kuda untuk menguatkan tenaga katanya, pada hal pil ini digunakan untuk merangsang nafsu seks.

“Kakak berpeluh, kakak tak sihat ke?”

Lelaki india itu menghampiriku dan berdiri di belakangku. Aku masih duduk di kerusi melayan perasaan aneh yang menjalari tubuhku. Dengan lembut lelaki india memegang kedua bahuku. Dipicit-picit lembut. Aku tak ada kuasa untuk membantah malah picitan-picitan lelaki tersebut membuat aku terasa selesa dan menikmatinya. Mungkin melihat aku tidak membantah lelaki india tersebut bertindak lebih lanjut. Tangannya dimasukkan ke dalam baju kaftan yang kupakai dan meramas-ramas buah dadaku. Aku waktu itu memang tidak memakai bra. Memang kebiasaanku tidak memakai bra dan celana dalam bila berada di rumah.

Lelaki india tersebut makin berani. Sambil tangannya meramas tetekku, dia mula mencium pangkal leherku dari belakang. Bila dia menjilat telinga dan belakang tengkukku aku menjadi tidak keruan. Nafsu dan ghairahku membuak-buak. Aku mengeliat kegelian dan mula mengerang keenakan.

Tanpa sedar aku bangun menurut saja kehendak lelaki india tersebut. Dia memimpin tanganku masuk ke dalam kamar tidurku. Perasaanku seperti dirasuk, nafsu telah menguasi diriku. Aku seperti telah dikuasai oleh orang lain. Cipapku waktu itu laju saja kemutannya. Air suam terasa mula meleleh membasahi kedua pahaku. Sambil berjalan beriringan aku memeluk badan lelaki india tersebut dan mencium seluruh badannya. Aku membuka butang bajunya dan dadanya yang berbulu lebat aku cium sepuas-puasnya. Nafsu aku waktu itu tak terkawal lagi. Aku rasa seperti ada sesuatu yang mengawal perasaanku. Aku tak mampu berfikir lagi.

Selepas puas mencium dan menjilat badan pemuda tersebut aku membuka tali pinggangnya lantas menarik seluar yang dipakainya. Pemuda india membantu aku melondehkan seluar dalamnya sekali. Terpacak di hadapanku kemaluannya yang besar dan panjang lagi hitam legam. Aku meramas dan mengurut-ngurut batang besar itu. Walaupun hitam legam aku nampak cantik sahaja. Sungguh gagah batang balak lelaki itu. Kepalanya bulat dan mengilat.

Aku betul-betul tak dapat mengawal diriku. Batang balak hitam itu kugigit-gigit. Batang besar dan panjang itu aku cium sepuas-puasnya. Telurnya yang tergantung berkedut-kedut itu aku cium dengan rakus. Segala bau yang ada disitu membuatku lebih terangsang. Kepala licin hitam berkilat itu aku cium penuh nafsu. Aku tolak kulit kulup ke belakang. Takok yang berlekuk itu aku cium sepuas-puasnya.

Batang panjang dan hitam itu aku jilat dan aku kulum. Bila aku hisap kuat-kuat, kulit kulup kembali menutup kepala licin. Kulit kulup aku tolak kembali ke belakang ke pangkal. Kepala hitam berkilat itu aku hisap sepuas-puasnya. Badan pemuda tersebut aku rasa bergetar. Dia menahan kelazatan bila batangnya aku hisap puas-puas. Air licin dan masin keluar dari hujung kemaluannya. Aku telan cairan licin dan masin itu.

Cipapku terus mengemut. Cairan panas banyak keluar membasahi bibir cipapku. Bibir cipapku seperti digaru-garu. Aku rasa tak tahan lagi. Lubang cipapku perlu diisi segera agar gatal-gatal yang kurasa boleh hilang.

“Fuck me boy. Fuck me,” aku bersuara penuh ghiarah.

Aku bangun dan melucutkan satu-satunya pakaian yang kupakai. Aku tidur telentang di atas tilam. Aku kangkang luas-luas pahaku menunggu balak Ramesh memuas batinku.

“Cepat boy, akak tak tahan ni,” rayuku penuh harap.

Pemuda tersebut dengan konek terpacak menghampiriku. Aku tak sabar menunggu lagi. Pemuda india merangkak ke arahku. Wajahnya mendekati pahaku. Tiba-tiba saja dia merapatkan hidungnya ke lurah cipapku yang basah. Hidung lelaki tersebut mengelus lembut kelentitku. Kelentitku yang besar dan panjang amat digemari oleh pemuda tersebut. Basah hidungnya yang mancung dengan air nikmat yang banyak terbit dari rongga cipapku. Aku hanya mampu mengerang. Lama sekali pemuda india menghidu bau kemaluanku. Mungkin juga bau cipapku membangkitkan nafsunya.

“Sedaplah bau burit akak.” Lelaki india bersuara.

Tak lama lepas itu aku rasa lidah lelaki tersebut membelai bibir kemaluanku. Lidahnya yang kasar merodok lubang cipapku. Aku tak tahan lagi. Aku mengerang kuat bila pemuda itu menjilat dan megulum kelentitku yang besar panjang tu. Dikulum-kulum lama seskali. Aku seperti melayang di kayangan kerana terlampau sedap. Aku rasa cairan panas banyak mengalir keluar membasahi bibir cipap dan pahaku.

“Please boy, akak dah tak tahan,” rayu aku tak tahan rasanya.

Pemuda india itu membetulkan balak hitamnya. Dilurut koneknya supaya kepala koneknya boleh masuk tanpa ditutupi kulup. Kepala yang dah terbuka licin mengkilat. Kulit kulupnya tersangkut di belakang takuk topi keledar. Aku menyodorkan cipapku ke atas. Kepala licin mula terbenam ke lubang nikmat. Kontras sekali konek dengan cipap. Yang satu hitam dan yang satu lagi putih kemerahan. Balak hitam pelan-pelan terbenam. Aku rasa rongga cipapku padat dimasuki balak hitam. Pemuda india mula menggerakkan balaknya maju mundur. Aku rasa seperti di awang-awang.

Sedikit demi sedikit dia menekan balaknya hingga akhirnya balak panjang itu sepenuhnya berada dalam lubang sempitku. Aku terasa senak bila batang panjang menekan pangkal rahimku. Aku tak terkawal lagi. Nafsuku menggila. Sungguh nikmat geseran batang lelaki yang tak ku kenali itu ke dinding cipapku. Baru dua minit aku tak tertahan lagi, akhirnya ..arrrgah........ aku mengerang kuat dan aku mencapai klimaks. Aku letih lesu. Sendi-sendiku terasa lemah.

Pemuda itu masih bertahan. Gerakan koneknya maju mundur di dalam rongga cipapku dilakukan secara berirama. Sekejap laju sekejap perlahan. Kadang-kadng direndam saja dalam cipapku yang panas. Aku dipeluk kemas oleh lelaki tersebut. Tetekku yang pejal dijilat dan dikulum. Tetekku dinyonyot kiri kanan. Kadang-kadang ketiakku yang licin dicium dan dijilat. Ketiakku kiri kanan dicium berganti-ganti. Aku kegelian seperti ingin ketawa. Akibat teramat geli aku melonjak-lonjakkan badanku ke atas. Badanku merapat ke badannya yang berbulu itu. Lencun ketiakku basah dengan air liur pemuda tersebut. Aku rasa teramat geli. Nafsuku bangkit semula. Aku tak mahu kalah. Habis bahu lelaki tersebut aku gigit.

http://1.bp.blogspot.com/-aB_Tq4Vf5bc/UMGL3F_00lI/AAAAAAAAAQE/sE2HJg_Og5M/s320/3.jpg
Lelaki itu makin ganas dan menggerakkan pinggulnya makin laju. Aku rasanya akan mencapai klimaks lagi. Sungguh nikmat terasa dicipapku. Dinding cipapku memegang erat batang balak panjang besar. Geli sungguh lubang cipapku. Air banyak keluar hingga melimpah membasahi cadar di bawah. Berbuih-buih dan berdecup-decup bunyi cipap dikerjakan balak pemuda tersebut. Aku tak tahan lagi. Akhirnya aku mengalami orgasme untuk ke sekian kali.
Melihat aku tak melawan lagi maka pemuda india mempercepat tindakannya. Badanku yang terkapar lesu dipeluknya. Bulu-bulu dadanya menggeletek tetekku yang masih pejal. Geli rasanya. Akhirnya dia menekan koneknya dalam-dalam dan arghh... lelaki itu memancutkan maninya dalam rongga cipapku. Mani pemuda india sungguh hangat menyiram pangkal rahimku. Dia kelelahan dan rebah menghempap badanku.


Selepas beberapa minit pemuda india tersebut mencabut balaknya dari lubang cipapku. Dia terbaring lemah di sisiku. Balaknya yang mulai lesu dipenuhi lendir putih. Aku ramas-ramas balak berlendir tersebut. Licin macam belut aku rasa.

Aku tak sedar tentang kehadiran jaga keturunan gurkha di rumahku. Rupanya dia memerhatikan semua perlakuan aku dengan lelaki india tersebut. Sekarang lelaki jaga tersebut telah berada di pinggir katilku. Dia sekarang berdiri telanjang bulat di hadapanku. Terlihat batang kulupnya terpacak keras. Hitam legam macam lelaki india itu juga.

Lelaki gurkha tersebut menghampiriku. Dia menolak kedua pahaku hingga aku terkangkang luas di hadapannya. Kepala kulupnya dihalakan ke muara cipapku. Sekali tekan saja batang hitam tersebut meluncur laju mengisi terowong nikmatku. Kudratku memang terkuras habis waktu itu maka aku tidak membantah tindakan jaga keturunan gurkha tersebut.

Pak jaga tersebut mula menggerakkan badannya maju mundur. Bergegar katil bila dengan penuh nafsu dia menghentam badanku. Balaknya yang kembang itu terasa padat dalam lubang buritku. Mungkin pak jaga ini telah lama meninggalkan isterinya di Nepal maka dia amat bernafsu mengerjakanku. Malah tindakan ganas tersebut amat membangkitkan birahuku. Aku sekali lagi mengalami orgasme.

Lima minit lelaki gurkha itu mendayung dengan lajunya. Sampai satu ketika aku lihat badannya mengejang dan dengan satu hentakan kuat ke celah pahaku dia mengeluh kuat. Serentak itu aku dapat merasai cairan hangat yang amat banyak menerpa membasahi pangkal rahimku. Beberapa saat kemudian dia terkapar lesu di sampingku.

Kami bertiga terkapar lesu di atas tilam. Lelaki india di sebelah kiri, lelaki gurkha di sebelah kanan. Bila badanku agak segar sikit aku merenung kedua lelaki di sebelahku. Tanganku kiri dan kanan memegang batang hitam berlendir yang telah mengecil. Aku lurut kedua batang yang telah memberi kenikmatan kepadaku tadi. Aku lihat kepala bulat yang gagah sekejap tadi kembali bersembunyi di sebalik kulit kulup.
Lelaki india dan jaga gurkha bangun meninggalkanku yang terkapar lesu penuh nikmat. Sebelum pergi kedua-dua mereka mencium pipiku mesra. Aku tersenyum keletihan dengan perasaan sungguh puas. Aku pasti lelaki india tadi telah memasukkan pil perangsang dalam minumanku. Aahh... tak kisahlah...


Zarina BertudungCeritanya begini..... sesudah baru tamat mengambil peperiksaan SPM aku pun mulalah carik kerja kat kilang. Dapatlah aku kerja sebagai operator. Kena pulak aku dtempatkan kat Assembly, pergh... ramai awek.... Masa tu rapatlah ngan sorang awek nama Zarina. Hari hari la aku dok melakukan pengusyaran.. Cute giler cakap lu hehe... kulit putih, body pun cukup ngam untuk melasak kan konek aku ni.. tapi awek di bertudung siut. Kekadang tu aku sajalah buat trik kotor nak mengorat dia... Bila kerja shif malam aku selalu gak beromen ngan dia. Tapi dia ni takda experience langsung, terpaksalak aku ajar cemana nak kulum lidah hehehe.

Satu hari aku ajaklah dia pi makan buah durian kat dusun bapak aku.. dia pun setujulah. Memandangkan dia duduk bujang, senanglah aku nak jemput dia.Masa tu aku belasah motor bapak aku laaa. Suzuki RC 100 bapak aku... Petang tu aku jemput dia.. Aku dah planning baik punya strategi. "Ina, nanti kiter pergi dusun petang petang sikit yer." Aku bagitahu dia. Dia senyum ajer macam tahu lak maksud aku.

Lebih kurang dah berjaya bodek belanja makan ngan tengok wayang.. petang tu pukul 2 petang aku pun bawaklah Ina pi dusun tu.. Dusun tu line memang clear.. tengah dusun tu ader satu pondok jaga durian bapak aku yang buat... ader tilam sekali pasal aku pi jaga durian kalau kerja shift siang. Sampai ajer kat sana... aku pimpin tangan dia pergi kat pondok tu. "Ina jom kiter pergi bawah sana kot kot ader durian jatuh" Ina pun ikut sahaja belakang aku.. masa tu aku peluk pinggang Ina dan sesekali aku meraba punggung Ina yang padat tu... dia diam ajer. Konek aku sebenarnya memang dah tegang mencanak canak semasa Ina masuk kat dusun tu. Aku nekad dah... hari ni aku mesti taji minah ni. Rugi lah aku kalau tak merasa cipap dia hari ni. Masa sedang leka carik buah durian, aku gi dekat Ina dan terus memeluknya dari belakang, Ina menjerit manja... sambil tu aku meramas-ramas buah dada Ina.. aku rasa besar jugak buah dada dia ni.. "hmmm... keras la buah dada Ina" kataku sambil berbisik kat Ina... aku terus meramas dengan lebih serius lagi sambil aku membuka tudung Ina..Aku cium tengkuk Ina samapai dia lembik. Konek aku perghhh! Cerita banyak tak guna.. korang pun mesti tahula kan.

Aku ajak Ina lepak kan pondok pasal aku dah tak tahan nak pancut. Sampai ajer kat pondok aku terus bukak seluar dan baju aku.. hehehe... Ina ketawakan aku.. aku tarik Ina kat tilam.. aku baringkan dia dan aku romen giler sambil aku aku lucutkan pakaiannyer... Susah jugak nak bogelkan minah ni.. melawan... kaki menendang nendang macam kuda.. aku tak kira.. aku buat slow slow... setelah aku berjaya membaraikan colinya aku terus menghisap dan menggigit putting tetek Ina yang comel tu.. aku nampak badannyer terangkat angkat menahan sedap.. sambil tu tangan aku meraba cipap Ina yang masih di baluti ngan seluar dalamnyer. Aku tengok Ina dah hampir tak sedar diri menahan kesedapan.. aku pun cuba membuka seluar dalamnyer.. Perghhhh.... tu dia... terserlak sekeping cipap yang cukup tembam untuk hidangan aku hari ni... aku memegang cipapnyer... berlendir Gilerrr....... Semasa aku menghisap teteknyer yang tegang itu aku terus menjilat pusat dan seterusnyer aku menghalakan muka ku ke cipapnyer. Aku terus menjilat cipapnyer yang masih dara itu dengan lahapnyer... aku mengangkangkan sedikit kakinyer untuk melihat lebih jelas lagi cipap Ina. Peh, tembamnyer. Bulu cipap Ina halus dan aku percaya pantat Ina ini masih belum berusik lagi. Aku terus menjilat hingga air Ina banyak keluar dan punggung Ina terangkat angkat bila aku menjilat dengan lebih kasar sikit.

Dan setelah puas menjilat kini giliran dia pula untuk mengulum konek aku…'Hisap batang abang sayang" pinta aku pada Ina... Ina terus menganggukkan kepala dan aku berbaring... Ina mengusap batang aku perlahan lahan dan memainkan telo ku dengan jarinyer... kepala konek aku dah berair ngan air mazi akibat urutan lembut tangan Ina tadi.. Aku tengok muka Ina masa tu memang penuh bernafsu.. Dia menggenggam batang ku erat erat dan menggoncangkannyer perlahan lahan... Arghhhhhhhhhh ssssssssssssssss.... suara ku keluar.. Bila kepala banar ku semakin basah dek air mazi Ina memasukkan kepala butuhku dalam mulutnye dan menghisap serta menyedut kepala konekku... Arghhhhhhh... Ina terus menhisap dengan lebih kuat.. aku dah rasa tidak dapat menahan lagi.. konek aku dah keras giler... Ina terus mengucup bibir ku dan kami bermain lidah.. masa tu aku ajak Ina melakukan aksi seterusnyer... aku membaringkan Ina di atas tilam dan aku mengangkakangkan kaki ina yang putih itu. Aku parkingkan kepala butuh aku ke atas cipapnyer. Aku memasukkan sedikit kepala butuhku pada lubang cipapnyer... lubang cipap Ina sangat sempit.. maklumlaa anak dara lagi.. aku terus romen Ina supaya ia stim dan untuk membolehkan airnyer keluar banyak lagi... Ina merengek dan mengadu pada ku kerana ia tidak dapat menahan kesedapan lagi.. aku terus memasukkan konekku kedalam lubang cipapnyer... Aaaaaahhhhhhhhhh.... terdengar suara Ina menjerit kecil.. aku terus menekan sedaya upaya untuk melepaskan batangku melepasi lubang cipap Ina.. akhirnya aku berjaya memasukan batangku dan aku rasa cipap Ina memang padat kerana batang aku macam digenggam kuat... semasa aku mengayun batang aku... aku nampak ada kesan darah bercampur lendir kat batang aku…Ina tidak sedar dan aku lihat Ina tercungap cungap masa masa aku menghayunkan batang aku kedalam cipapnyer.

Aku cuba menahan dan menenangkan diri kerana air aku hampir nak keluar... aku mengajak Ina membuat style 69.... aku pun baring dan Ina duduk atas perutku dan membongkokkan kepalanyer ke konek aku.. dan aku menarik punggung Ina mengarah ke mukaku. Aku pun menguakkan sedikit punggungnyer dan menjilat cipapnyer... aku nampak kelentit Ina tersembur keluar dan aku mengulum kelentit Ina ngan bibir aku... sambil itu aku meramas tetek Ina.. bagi merangsang Ina supaya tidak sedarkan diri.... Yang si Ina pula aku tengok sudah hampir lupa diri semasa menghisap Konek aku.. aku mengajak Ina menukar posisi..

Kali ini Ina sudah duduk diatas perutku... Dia mengangkat punggungnyer sedikit dan memegang konekku lalu memasukkan konekku kedalam lubang cipapnyer. Ina memasukkan perlahan lahan lalu menghayun sedikit sedikit dan seturusnyer menghenjut cipapnyer kat konek aku. Arghhhhhhhhh... nikmat sungguh.... aku rasa pada mula rasa perit sikit pasal kering lagi.. pas tu aku mula rasa licin kerana air Ina dah keluar.. masa tu lah aku rasa ader terasa kelainan dalam diri aku... air ku nak keluar.. aku memberitahu air aku nak keluar. Ina terus mengeluarkan batangku dari cipapnyer dan melancapkan dan masa itulah air ku keluar memancut membasahi tangan ina... arghhhhhhh aku menjerit kesedapan.. biasalah orang lelaki, kalau air dah kuar mesti rasa puas dan menyesal... tapi aku rasa best dan puas hati. Aku tengok Ina memain mainkan air manikau dengan tangannyer.…Aku suruh dia rasa... tapi dia taknak... kami pun bangun lalu memakai pakaian lalu berlalu pulang . Aku pun menghantar dia balik ke rumah.

Selepas tu kami berdua dah macam suami isteri.... pantang jumpa mesti nak punya.. tersentuh sikit mesti jadik.. hehehehe.. masa kerja kat kilang tu selalulah aku main ngan awek aku tu. Kat celah kotakpun jadik.. tambah lagi kalau kerja shif malam.. tapi sekarang aku dah clash ngan awek tu pasal dia ikut jantan lain... tapi aku rasa tak nyesal pasal aku dah rasmikan dulu dara dia muahahahahahahaha..


Suhana Isteriku Sporting


Perkahwinan aku dengan Suhana (28) sangat bahagia. Aku merasa amat bertuah kerana dapat memperisterikan wanita secantik dia. Suhana wanita bertudung yang putih mulus, buah dada dia ber size 38G. Ukuran badan Suhana 38-27-38. Semenjak dia mengandung ni, buah dada dia menjadi bertambah besar, dulu nya 35G sewaktu mula berkahwin kini 38G bila baru lepas bersalin, penuh dengan susu.
Sepanjang 3 tahun perkahwinan, kami telah dikurniakan 2 orang cahaya mata, anak kami yg bongsu masih berusia setahun setengah. Kerjaya isteriku sebagai jurumekap atau orang panggil mak andam pengantin memang selalu membuat dia outstation ke serata negeri. Kebanyakan tempat memang dia drive sendiri sorang2.
Aku memang risau, tapi aku pun ada kerja kat pejabat. Walaupun ketika hamil anak kedua pun, dia drive sendiri ke kenduri kahwin hingga ke Ipoh, Melaka,etc. Kami stay di KL.
Suhana memang ada ijazah sarjana di Uitm namun dia lebih suka bekerja sendiri. Mungkin kerana aku agak berjawatan di pejabat. Gaji aku je dah cukup untuk dia jadi suri rumah sepenuh masa.
Hubungan seks dengan isteriku tak pernah bosan, cuma nya aku kerap berfantasi bila bersamanya. Aku selalu membayangkan yang dia bersetubuh dengan lelaki lain. Bila berfantasi tu nafsu seks aku jadi membuak-buak. Fantasi ni memang aku pendam sendiri, takut diceritakan pada Suhana nanti dia fikir ape pulak kan? Jatuh la kreadibilitu aku sebagai suami. Aku selalu membayangkan Suhana disetubuhi oleh lelaki tua,india atau mat mat rempit. Aku memang turn on sangat jika Suhana di fuck oleh lelaki2 ni.
Aku sangat menjaga kreadibiliti ku sebagai suami hingga pada 1 kejadian tu, sorang budak, jenis mat mat rempit send dekat bini aku pic batang dia. Aku amat stim sebenarnya sambil berfantasi bini aku di rogol sekumpulan Mat rempit. Namun lain yang keluar di mulut aku. Aku suruh isteriku delete je gambar tu.
Then aku mula mencari dildo dalam ebay. Aku mula menggunakan dildo setiap kali berhubungan seks dengan Suhana. Mula2 dia agak terkejut, namun setelah beberapa kali, Suhana pulak yang mintak2 nak kan dildo.
Bermula sekadar suka2, aku mula mengajak Suhana menonton video lucah di laptop ku setiap kali ingin berhubungan seks. Tajuk yang selalu adalah gangbang dan threesome mmf. Suhana yang sebelum ini tidak berminat pada porn, kini mula berminat setelah aku membelikan dia dildo.
Aku mula berani menceritakan fantasiku pada Suhana. Aku agak terkejut kerana dia melayan fantasi aku. Satu malam tu aku suruh dia ceritakan fantasi dia fuck dengan pengantin lelaki. Berdenyut kote aku dengar cara dia cerita punya details and macamana supaya diorang tak kantoi.
Aku: Sue pernah buat betul2 ye?
Suhana: Eh.. Mana ada. abang ni, tadi dia yang suruh fantasi. Sue fantasi la..
Aku: Tapi kalau Sue terbuat betul2, Sue kena bagitau abang tau.. Jangan sorok ape ape pun dari abang.
Aku menasihati Suhana sambil men ‘tit fuck’ buah dada Suhana yang putih mulus itu.
Kemudian Suhana menceritakan bagaimana dia dirogol oleh pakcik2 tua di kenduri. Tak tahan dengan fantasi dari bibir seksi Suhana, aku melancapkan kote ku di buah dada Sue, melaga-laga kan kote ku pada buah dada Sue, apabila tiba masa untuk terpancut, aku suakan koteku kedalam mulut comel Sue. Aku memancutkan air mani yang pekat dan banyak hingga Sue tersedak dan menadah tangan menakung air mani yang keluar. Aku kemudian menyuruh Sue menelan semua air mani itu.
Aku ada terbaca no fap thread di forum body building. Antara kelebihan no fap adalah kita akan horny sepanjang masa. Buat seks pun tak boleh pancut. Kena tahan. Pancut hanya sebulan sekali bila air mani dah banyak dan full tank.
Aku mula tidak fap. Kami juga semakin jarang berhubungan seks kerana aku semakin busy di pejabat. Sejujurnya aku akui, Suhana memang wanita yang amat cantik. Aku tak pernah terfikir nak curang, betapa cantik nya dia. Aku puas hanya pada Suhana.
Pada bulan pertama memang Suhana merungut mengapa aku tidak lagi memancutkan air mani ku pada tetek nya yang putih ranum. Selepas Sue mendengar penjelasanku, dia ok.
Kalau dulu aku selalu berpesan pada isteri ku Suhana supaya melabuhkan tudung, kini aku sendiri menyingkap tudungnya supaya tidak menutup buah dada. Biarkan buah yang ranum itu dipandang lelaki lain. Aku mula membelikan half cup bra pada Suhana dan baju kurung dan kebaya yang ketat dan see thru. Aku selalu berpesan pada Suhana yang ini semua ‘teasing’ je, jadi jangan curang.
Sue: I pakai seksi macam ni kalau lelaki lain datang and ramas breast I macam mana?
Suhana mengomel pabila aku menyingkap tudungnya supaya tidak menutup buah dada
Aku: la, biar la dia ramas bukan luak pun
Aku berseloroh sambil memicit2 buah dada isteriku.
Suhana akan pergi ke Ipoh hari ni, keluarga angkatnya semasa di Uitm dulu mengadakan majlis perkahwinan. Dia akan bermalam di rumah keluarga angkat nya. Yang akan berkahwin adalah pengantin perempuan, Lili(22) adik angkat Suhana.
Sampai disana Suhana sms pada ku.
Sue – Nk pegi shopping skit dgn pengantin.
Aku – Pengantin lelaki ada sama?
Sue – Ye lah. Lili dgn Khairul.
Aku – Jangan fuck dengan Khairul
Suhana tidak membalas sms ku. Setengah jam kemudian baru dia balas. Sue menghantar gambar MMS. Dia, Khairul dan Lili sedang membeli belah.
Sue – Em..Handsome juga Khairul. Tau tak abang Rul belanja Sue tudung cantik.
Darah aku jadi menyirap bila Suhana puji Khairul begitu. Dah panggil dia Rul, dah macam kawan lama pulak! Tapi bila aku tatap balik gambar tu lihat Sue berjalan beriringan dengan Khairul aku jadi stim. Bini aku tu dah la pakai baju kuning lengan panjang yang ketat, seluar pulak jeans ketat…mencanak2 kote aku di pejabat.
Aku – Kalu dia hensem sgt pegi la fuck dia.
Aku dengan niat nada nak merajuk, kali ni laju dia reply
Sue – Btul ni abang nk Sue fuck Khairul? ok kejap Sue mintak no fon dia. Malam ni Sue fuck dengan dia.
Aku jadi cuak tambah stim. Patut ke aku teruskan permainan ni atau aku patut kembali jadi suami yang baik?
Aku – Jangan la sayang..abang gurau je.
Suhana tidak membalas terus, setengah jam kemudian baru dia balas
Sue – Haa.. tahu pun. Sue dekat rumah Lili dah.
Aku tak sanggup kehilangan isteri aku. Biarla fantasi jadi fantasi.
Malam tu tah kenapa lepas mandi and baring tgk tv aku jadi stim balik. ni mesti sebab kan oleh ‘no fap’.
Aku sms Sue, buka topik Khairul balik.
Sue – Abang tau tak tadi masa kluar shopping Khairul tepuk punggung Sue… taktau la sengaja atau tak, masa jalan sebelah dia.
Aku – tepuk punggung je? dia ada ramas tetek sayang tak?
Sue – Ramas xde la..tapi dia selalu tenung je breast Sue. Macam nak terkam!
Aku – Sayang nak tak fuck dgn Khairul?
Aku sengaja bagi soalan cepu emas.
Sue – Nak..dia handsome,tinggi 
Aku – Hey!! jangan la sayang!
Sue – Ha…tahu pun! tanye lagi bukan2
Aku – Tapi abang benar kan dia hisap tetek Sue.
Sue terus call aku.
Sue: Abang.. betul ke apa abang cakap ni?
Aku: Ye la sayang. tapi ringan2 je tau..
Masa ni aku dah stim habis. aku dah la tgh tengok porn kt laptop.
Sue: Khairul ada kat rumah Lili sekarang ni.. dia tengah tolong kemas kemas.
Aku: Sayang..pergi la fuck dia… panggil dia masuk dalam kereta you, biar dia hisap tetek u dalam tu.. snap pic MMS abang ok?
Sue: ok.. tapi abang ok ke Sue buat macam ni?
Aku: Abang nk Sue fuck dia. tapi jgn penetrate tau… ringan2 je.
Sue berjalan ke dalam bilik tempat tiada orang untuk meneruskan perbualan kami.
Sue: Macam bj?
Aku: Bj, tit fuck, french kiss, semua la..cuma jgn penetrate ok?
Sue: ok abang. Sue cuba. kejap tau.
Sue mematikan talian dan aku berdebar2 menunggu apa yang akan terjadi seterusnya.
Sejam kemudian aku mendapat satu MMS!!!!!! Berdebar2 aku click utk melihat apa agaknya gambar isteriku hantar!
Mencanak kote aku apabila melihat isteri aku masih lagi bertudung bawal,menyelak baju dan bra dia menampakkan teteknya yang putih ranum. Sue tersenyum memandang kamera sambil buah dada kiri nya dipicit tangan lelaki yang besar hitam dan berbulu.
Gambar kedua! Sue yang masih bertudung bawal selfie sambil Khairul menyelak baju dan bra sambil menghisap dan memicit buah dada Sue.
Gambar ketiga! Sue sedang bj batang Khairul
Aku cepat2 call Suhana. Ketika dia angkat kedengaran suara Khairul sedang asyik menghisap tetek isteriku.
Aku: Sayang!!
Sue: Abang..Rul tgh hisap susu
Aku: Sedap sayang?
Kedengaran suara Khairul menyuruh Sue sesuatu
Aku: Kenapa sayang?
Sue: Rul nak penetrate from behind, boleh tak abang?
Aku: Dalam kereta tu?
Sue: Yea…dia dah alih seat ni uhmm…sedap abang..
Aku: Boleh sayang.. jgn matikan talian.
Malam tu aku menikmati bunyi bontot/cipap isteriku berlaga dengan kote Khairul. plop plop plopp cup cap cup cap…Sue merengek agak kuat di dalam kereta.
Aku mendengar keseluruhan hubungan seks isteriku dengan Khairul. Dekat 1 jam Khairul men fuck Suhana. Dari pukul 10 hingga 11. Setelah selesai aku meminta isteriku menghantar MMS buah dada dia yang dipancut air mani Khairul.
*1 MMS received*
Aku membuka gambar itu dan hampir terpancut aku melihat isteriku masih bertudung bawal, bergambar topless berduaan sambil tersenyum dengan Khairul. Merah2 buah dada isteriku dalam gambar itu. Pasti puas Khairul kerjakan. Khairul memang lelaki yang bertuah. Aku lihat Khairul ni tidak la kacak pun, dia berkulit gelap, tapi jenis badan besar dan tinggi. Kote pun gemuk dan panjang, tu sebab bini ku suka.
Keesokan hari nya, hari majlis perkahwinan. Aku mengarahkan Suhana supaya pulang terus apabila selesai makeup pengantin. Tiada lagi seks dengan Khairul! aku cukup jelous sebenarnya. At least aku mesti berada di sana jika mereka have seks lagi. Aku pun agak busy di pejabat hari tu, jadi seharian memang aku tak SMS Suhana.
Suhana tiba di rumahku KL sekitar jam 8 malam. Agak lambat. Sebab selalunya kerja selesai jam 2 petang, jadi 5 petang patut sudah tiba.
Malam tu selepas kami selesai mandi dan dinner, sekitar jam 10 malam, ketika menonton tv aku cuba berbicara soal Khairul. Aku mahu Suhana ceritakan secara terperinci bagaimana dia boleh have seks dengan Khairul di dalam kereta.
Sue: Mula2 Sue SMS Khairul kata nak jumpa, di simpang jalan. Sue naik kereta Sue, dia naik kereta dia. Sampai di simpang, Khairul suruh Sue follow kereta dia. Sampai di sebuah restoran makanan, Sue parking and naik kereta dia..
Aku: Kereta dia tinted ke? Kereta apa
Sue: Kereta dia fully tinted kereta macam van MPV, memang betul2 gelap. Kami parking di sebuah shopping mall terbiar.. Khairul fuck Sue kat situ.
Masa ni Sue start blowjob aku.
Aku: oh. Jadi tadi kenapa balik lambat? Khairul fuck lagi?
Sue: Eh..takdelah abang, kan abang dah larang. Sue tak buat la.. Tapi Khairul asyik raba badan Sue je bila ada peluang. Pervert dia tu.
Aku: Raba? raba kat mana?
Sue: Raba and picit ramas breast Sue, dry humping, ramas bontot. Pantang takde orang pandang, dia buat.
Aku: Sayang dah lama kenal Khairul?
Sue: Khairul tu tinggal 1 kejiranan dengan Lili. Dulu masa program anak angkat, Khairul kawan dengan Sue sebab Sue rapat dengan Lili. Khairul tu bf Lili. Khairul memang suka tenung breast Sue sejak masa ni lagi. Program anak angkat tu 2 minggu aje, tapi kami keep contact. Khairul asyik minta Sue jadi kakak angkat dia, jadi Sue terima la Khairul dengan Lili jadi adik angkat.
Aku: Bertuah Khairul dapat fuck kakak angkat dia.
Sue: Abang lagi bertuah, boleh fuck Sue hari hari. Khairul dapat sekali jer.
Aku: Sedap tak Khairul fuck?
Sue: Sedap sangat bang..urmmm…Kote dia panjang macam dildo ni..
Sambil menjolok2 dildo ke cipapnya.
Aku stim sangat dengar ceritu Sue malam tu aku fuck isteriku kuat2. Tapi aku takkan pancut sehingga aku lihat sendiri bagaimana Khairul men fuck isteri ku.
Bersambung
Part 2
2 minggu sudah berlalu sejak Suhana di fuck Khairul. Setelah berbincang dengan Khairul melalui Whazup, Aku mengaturkan supaya Khairul men fuck isteriku sekali lagi. Tapi kali ini di hadapan ku, di rumah kami. Khairul memang bekerja di KL, jadi memang tiada masalah. Tarikh yang ditetapkan ialah bulan depan.
Sedang aku asyik melayan facebook, aku terpandang 1 profile ni, budak lelaki lagak2 mat rempit rajin benar mengomen dan men like gambar2 isteriku.
Aku: Sayang! sini kejap. budak ni sape?
Suhana yang ketika itu berada di dapur bergegas kepada ku.
Sue: oh, ni adik sedara ita, Ikram. Masa kenduri dekat Sri Gombak dulu tu..dia add Sue.
Ikram ni jenis budak lelaki 18 tahun yang fail SPM, gangster, hitam legam, kurus tapi ada otot badan keras, mat rempit streotype.
Aku: Sue bagi facebook kat dia?
Sue: Eh takde lah, dia add Sue dari Ita la tu.
Ita adalah kawan seuniversiti isteriku.
Nafsu mula menguasai ku…fetish aku memang mat rempit lanyak bini aku.
Aku: Sayang, ahad depan ajak Ikram fuck u sekali dengan Khairul nak?
Sue: Abang ni dah gila ke? dia tu budak lagi. Mat rempit pulak tu
Aku: Budak apa nya 18 tahun. I nak tengok sayang seks dengan mat rempit.
Sue: Abang ingat tak masa Sue report kat abang dulu yang ada budak send pic batang dekat Sue?
Aku: oh…ingat.. yang abang suruh delete tu kan.
Sue: Ikram ni la yang hantar!
Dulu memang aku amat strict soal ni..semenjak bini ku di fuck Khairul je segalanya berubah.
Aku: Abang nak Sue goda Ikram, send pic tetek Sue dekat dia.
Seminggu kemudian Sue MMS aku yang menyebabkan kote aku berdenyut2.
Sue – Abang, Ikram nak ajak sorang kawan dia sekali fuck Sue boleh tak?
*Attachment pic*
Gambar kawan Ikram bernama Zaini. Sederhana tinggi, agak gempal, hitam.
Aku setuju. Ini sememang nya fetish aku!!!! 3 orang lelaki, ni dah boleh dikategorikan sebagai gangbang.
Hari yang dinantikan pun tiba.
Malam tu isteriku memakai tudung bawal, shirt pink pendek berleher labuh menampakkan dada (senang nak singkap tetek) dan berseluar slack. Bra merah half cup di dalam baju.
Tepat jam 9.15 malam kedengaran bunyi 2 buah motor mat rempit yang menyakitkan telinga berhenti di hadapan rumah kami.
Aku membuka pintu, dengan wajah tersenyum jahat mereka bersalaman dengan aku. Budak lagi barely 18, macam budak form 5 je muka. Tapi muka memang gelap, gangster dan hitam takde cahaya iman langsung. Aku pelawa diorang masuk. Isteriku yang sewaktu itu sedang menonton tv memandang mereka sambil tersenyum kelat.
Ikram dan Zaini berjalan ke arah isteri aku sebaik je masuk dalam rumah. Eh diorang nak start rogol ke ape ni.
Ikram menghulurkan tangan untuk bersalaman dengan Suhana. Suhana memandang ke arah ku, aku memberi isyarat angguk. Lantas Suhana bersalam sambil mencium tangan Ikram. Mencanak kote aku. Bayangkan la, Suhana tu 10 tahun lagi tua dari Ikram, tapi dia yang cium tangan Ikram? Sense of respect tu macam dah takde. Aku jadi horny sangat. Suhana kemudian mencium tangan Zaini pula, bagaikan isteri diorang pulak lagaknya.
Bimbang terjadi early fucking scene, aku mengajak rempit 2 orang tu supaya makan malam dulu sementara menunggu Khairul sampai. Tak lama lepas tu Khairul sampai. Kami makan sambil berborak. Suhana ligat berborak dengan rempit 2 orang tu. Ibarat seorang guru, Suhana menasihati mereka supaya sambung belajar. Cewah, aku dalam stim memandang je bini aku bersyarah. Dalam hati aku..belajar la sangat sayang, lepas ni menjerit2 la kau kene fuck dengan budak 2 orang tu…
Selesai makan aku mengisyaratkan supaya isteriku mengemas meja. Semasa di depan tv dengan Khairul, terdengar riuh rendah di dapur. 2 orang rempit itu gelak2. Kemudian Suhana datang kepadaku dan Khairul dan memberitahu yang Ikram dan Zaini meraba tetek dia di dapur. Mencanak aku dengar. terus aku keluarkan kote aku yang tegang di depan tv lantas menyuruh Suhana BJ. Khairul mengikut aku mengeluarkan kote. Suhana menghisap kote ku dan Khairul berganti-ganti. Gangbang bermula apabila Ikram dan Khairul menyertai men fuck Suhana.
Bermacam aksi mereka lakukan(semua tanpa kondom, Suhana nk begitu, kondom tak feel katanya), dari tits fuck, face fuck, doggie, missionary, dan aksi threesome seperti. Suhana menghisap batang Khairul, Ikram doggie dari belakang dan missionari dari depan, Zaini sibuk menghisap dan meramas tetek isteriku.
Zaini yang sedang sedap menyonyot puting isteriku menjadi bertambah gembira bila dapat merasai susu badan Suhana. Digomol2 tetek Suhana dengan lidahnya, kejap buah dada kiri, kejap kanan, Zaini hisap macam bayi yang kelaparan..aku menahan kote supaya jangan pancut…jangan pancut… bayangkan.. melihat sendiri di depan mata, isteri yang masih bertudung diperlakukan sedemikian rupa oleh budak 18 tahun..budak lagi dah dapat fuck bini orang.. bini aku..
Zaini menghisap sambil meramas buah dada isteriku dengan buas. Untuk mengeluarkan susu badan Suhana, Zaini memicit dan menghisap buah dada kanan dan kiri secara berganti ganti. Mulut Zaini penuh dengan susu badan Suhana. Lepas tu Zaini bangun dan terus cium mulut Suhana sehingga isteriku itu terpaksa merasa air susu badan sendiri. Setelah puas mengulum lidah Suhana, Zaini menjilat2 keseluruhan muka isteriku yang comel itu. Kemudian Zaini kembali menggomol tetek Suhana dan menghisap susu dada yang masih ada.
“Kenyang dapat hisap susu tetek” kata Zaini sambil mengajak Ikram yang sedang asyik menhentam mulut comel isteriku untuk merasa susu badan Suhana. Ikram menggila mendengar ajakan Zaini dan terus menerkam buah dada Suhana. Dipicit2 buah dada Suhana sehingga susu terpancut-pancut keluar, aku terpaksa melarang kerana anak bongsu kami yang berusia setahun setengah masih memerlukan susu ibu, jadi Ikram tak boleh membazir susu dengan memancut2 kan saje. Zaini menjolok mulut comel Suhana dengan batang kotenya dengan perlahan2 kemudian makin laju, kepala Suhana di sorong tarik berulang kali.
Puas mengerjakan muka comel Suhana, Zaini meminta bertukar posisi dengan Khairul yang sedang galak menghisap cipap Suhana. Kote Zaini sudah cukup keras. Perlahan2 Zaini memasukkan kote dia ke dalam cipap isteriku dan memulakan sesi sorong tarik berulang kali. Semakin lama semakin laju. Suhana menjerit2 kesedapan.
Mereka bertukar posisi, kadang2 Ikram fuck cipap isteriku, kadang2 hanya bermain tetek dan kadang2 mengerjakan mulut comel isteri ku dengan batangnya.
Mereka berjaya memujuk isteriku untuk mencuba anal sex buat pertama kali. Menjerit2 isteri ku meminta belas kasihan pabila dihenjut2 sekuat hati oleh remaja lelaki yang 10 tahun lebih muda darinya. Disini aku terpaksa sound Ikram dengan suara jantan supaya memperlakukan isteri ku dengan lebih lembut. Ikram menurut perintah dan mengeluarkan kote nya dari bontot isteri ku dan memasukkan nya kedalam cipap.
Dan aku? aku hanya memegang video kamera aku dan merakam semua detik indah tu sambil kote mencanak2 menahan stim. Kadang2 aku akan sua kan batang ku ke mulut Suhana sambil cipapnya dikerjakan mat mat rempit.
Bayangkan lah betapa stim nya aku! Isteri yang aku sayang setiap hari, yang aku cium peluk setiap hari tu kini hanya bertudung bawal dan bertelanjang bulat di hadapan 3 lelaki. 2 dari lelaki tu layak digelar adik, Suhana sebaya guru sekolah Ikram dan Zaini. murid itulah men fuck cikgunya tanpa belas kasihan. Istilah hormat tiada lagi.
3 jam Suhana di fuck malam tu, tudung bawal masih setia di kepalanya, nampaknya ketiga-tiga mereka juga cukup ghairah men fuck wanita bertudung, fetish mereka sama seperti aku jugak.
Sudah jam 1.15 pagi tapi masih lagi tiada tanda2 untuk Ikram dan Zaini untuk berhenti. Khairul sudah berhenti dan hanya melihat isteriku di lanyak 2 orang mat rempit itu.
“Budak muda, stamina bagus lagi, memang lunyai la bini ko bro”, Khairil berkata pada ku mengejutkan aku dari lamunan stim.
Baru aku sedar yang Suhana sudah tidak bermaya lagi, kelihatan dia betul2 penat tapi dia tetap melayan nafsu kuda Ikram dan Zaini. Suhana sudah berapa kali klimaks pun sudah tak terkira. Aku rasa bersalah pulak bila seronok tengok isteriku diperlakukan sehingga tidak bermaya. Aku terus sound diorang untuk berhenti dan pancut cepat.
Mereka stop dan melancapkan kote mereka di hadapan Suhana. Seorang demi seorang dengan penuh nikmat memancut kan air mani di tetek (Zaini), dalam mulut (Ikram) dan bontot (Khairul). Kesian aku lihat isteri ku, lunyai.. benar2 penat dikerjakan mereka. Mereka semua tidur bersebelahan isteriku yang dalam keadaaan penuh dengan air mani. Selesai mereka semua pancut, aku off video, lancap dekat mulut bini aku dan pancut dengan banyak nya.. Aku buka tudung isteri ku dan ucap ‘I love u sayang’ then ingat nak join diorang tido atas katil ni, tapi dah penuh bila Ikram dan Zaini memeluk erat isteriku. Jadi aku join Khairul tidur di sofa ruang tamu (luar bilik)
Pagi esoknya, Ikram dan Zaini sambung fuck bini aku dengan aksi threesome. Darah muda memang tak penat. Aku pun tak sedar bila diorang fucking, aku bangun jam 8.30 pagi diorang dah fucking dalam bilik air. Aku ambi handicam dan rakam je sambil menikmati breakfast. Mereka mulakan dengan mandi bersama, fucking kat situ. Then keluar dan keringkan badan bini aku. Then fucking atas katil. Kali ni Suhana di fuck tanpa tudung. Suhana mengikat rambut nya, cantik sangat dia berbogel di hadapan mat mat rempit tu sebelum di fuck bertubi tubi tanpa belas kasihan dan rasa hormat pada wanita yang lebih tua. Suhana 28 tahun, tua 10 tahun dari mat mat rempit muda tu yang masih 18.
Suhana di fuck bermula pukul 8.30 pagi hingga 10.30 pagi. 2 jam dia di fuck mat rempit pagi tu. Ikram memancutkan air mani yang banyak ke tetek Suhana manakala Zaini memancutkan air mani pekat ke dalam tekak Suhana. Suhana kemudian berbogel bersama mereka menonton tv. Aku menyerahkan tudung bawal kepada Suhana supaya dia menutup dirinya. Hanya bertudung, tapi bertelanjang bulat menampakkan buah dada putih ranum. Pemandangan indah itu dinikmati Ikram dan Zaini.
Aku sebenarnya cukup terangsang even melihat 2 mat rempit tu berborak dengan isteriku. Inikan pula fucking. Antara perkara kecil yang buat aku stim ialah bila diorang hanya menggelar Suhana dengan nama Sue saja. Sedangkan aku diorang panggil abang. Secara respect nya patut diorang panggil Kak Sue kan? tapi bila diorang dah dapat fucking isteriku, sense of respect dah takde. Dan ini membuatkan aku stim..
Dalam jam 11 tengahari mereka pulang. Khairul pulang jam 8 pagi lagi sebab dia kerja. Aku? ponteng kerja pagi ni sebab nak tengok mat rempit lanyak bini aku..sedap nyerr..
Aktiviti seks kami berterusan hingga kini. Sudah 7 bulan. Hampir setiap hujung minggu isteriku akan di fuck oleh mat mat rempit dan Khairul (Kecuali waktu busy je tak gangbang. Dan ada waktu nya aku dan isteri nak jadi baik balik, tapi hanya sementara saja. Bila dah stim tu gangbang fuck je yang memberi kenikmatan pada kami. Memang banyak kali isteri aku kena fuck dengan diorang..bertuah mereka) Kami tak tukar sex gang, masih mereka sebab kalau ramai sangat privasi tak terjaga.
Aku dan isteriku Suhana mungkin nampak normal di mata masyarakat, isteriku adalah wanita bertudung, bukan freehair. Suhana memang popular di kalangan rakan2 nya kerana dia cantik dan peramah. Aku sangat stim apabila melihat Suhana mengenakan baju kurung dan bertudung bawal. Siapa sangka di sebalik kain baju kurung yang melapik buah dada Suhana, dari masa ke semasa ada mat mat rempit yang akan menghisap buah dada yang masak ranum itu. Tamat